Goudvissen kopen waarop moet u letten!

Goudvissen kopen is een leuke gebeurtenis en moet dit ook blijven. Het is verschrikkelijk om eenmaal thuis met zieke of dode goudvissen te zitten. Goudvissen kopen is dan geen pretje meer. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Daarom zijn er een aantal kenmerken waar u op kunt letten bij goudvissen kopen.

Praktische tips en vragen die u helpen bij het kopen van gezonde goudvissen. Deze site heeft ook een uitgebreid overzicht van de verschillende goudvisziektes en symptomen. Met deze kennis kunt u gerust elke dierenwinkel binnenlopen op zoek naar de juiste goudvis. Goudvissen kopen kan bijna niet verkeerd gaan en blijft een leuke gebeurtenis!


Goudvissen kopen op de mark in ChinaGoudvissen kopen altijd eerst goed kijken!

Het kopen van huisdieren is iets heel anders dan bijvoorbeeld een pc. Goudvissen kopen is hierop geen uitzondering. Goudvissen kunnen ziek en verzwakt zijn, maar hoe weet u dit? Daarom een aantal handig tips en trucks die u kunt gebruiken!

De gouden tip is, bekijk de goudvissen eerst aandachtig. Observatie vooraf voorkomt veel narigheid achteraf. U bent blij en wil graag snel goudvissen kopen. Heel logisch, maar let daarom op dat u even de tijd neemt. Ga rustig voor het aquarium staan en observeer de goudvis. De gouden regel bij goudvissen kopen eerst kijken, dan kopen!


Goudvissen kopen let op deze kenmerken

U staat rustig voor het aquarium en observeert de goudvissen. Wanneer u een geschikte goudvis ziet, let dan op de volgende kenmerken:

  • Is de goudvis levendig?
  • Is de goudvis kleiner/dunner dan de goudvissen om hem heen?
  • Vertoont de goudvis afwijkend gedrag?
  • Heeft de goudvis mooie levendige kleuren?

Deze algemene kenmerken zijn het eerste waar u op moet letten bij goudvissen kopen. Hebt u twijfels, maak dan een andere keuze. Visziekten liggen altijd op de loer en kunnen het plezier van goudvissen kopen snel verpesten.

Goudvissen kopen let op leefomgeving

Goudvissen kopen kan op veel verschillende plaatsen. Dieren speciaal zaken, kwekers, de markt en ook online. Overal kunnen goudvissen gekocht worden, maar hoe is de leefomgeving? Goudvissen huisvesting en leefomgeving zijn belangrijk voor de gezondheid van de goudvissen. Als deze zaken niet goed zijn, kan goudvissen kopen vervelend aflopen. Let daarom op de huisvesting en leefomgeving en let op de volgende punten:

Zwemmen de goudvissen in helder en schoon water?
Zijn de ruiten van het aquarium schoon?
Ruikt het water van de goudvissen normaal?
Zwemmen de goudvissen allemaal op dezelfde plaats?


Gekochte goudvissen goed vervoerenGoudvissen kopen en vervoeren naar huis

Wanneer u gezonde goudvissen heeft gekocht, vraag de verkoper dan om plakband. Breng het blankband aan op de bovenkant van de plasticzak. Dit voorkomt dat er plooien in de plasticzak onstaan! Goudvissen kunnen nu, tijdens het vervoer nergens in vast komen te zitten.

Vergeet de dichte plasticzak niet! Goudvissen worden hier namelijk heel rustig van. Eenmaal thuis de goudvissen nooit meteen in de vissenkom of aquarium plaatsen!. Bekijk goudvissen leefomgeving om te zien hoe u de gekochte vissen goed en veilig kunt plaatsen.

Goudvis
spullen en meer!

Goudvisspullen en overige huisdierproducten allemaal online!

Alles voor uw goudvissen en andere huisdieren!

Goudvis producten

Aquarium
spullen!

Aquarium spullen besteld u natuurlijk online!

Aquarium spullen nodig? Ruime keuze online!

Aquarium spullen

Zieke
Huisdieren?

Zieke huidieren? Bekijk de mogelijkheden!

Dierenapotheek

Meer goudvissen informatie!

Goudvissen verzorgen            Beste waterkwaliteit goudvissen
Goudvissen voer                     Beste huisvesting goudvissen
Goudvissen kopen                  Beste leefomgeving goudvissen

Bekijk de goudvissoorten!

Enkelstaart goudvissoorten bekijkenDubbelstaart goudvissoorten bekijken